Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
eupolita 2020
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
Προφίλ
 

      

Τα τελευταία χρόνια παρά τις γνωστές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, με την κρίση σε όλους τους τομείς της Eλληνικής πραγματικότητας, με την διαφθορά και την πλήρη αλλοτρίωση που προσπαθεί να πλήξει μεθοδικά οτιδήποτε Eλληνικό έχει απομείνει σ' αυτόν τον τόπο και με την απόλυτη εγκατάλειψη της παιδείας από το ελλαδικό κράτος, το Eλληνοκεντρικό βιβλίο παρουσιάζει μία μεγάλη άνθιση.
     Είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, που πηγάζει κυρίως από την ανάγκη που νοιώθουν όσοι σκέπτονται ακόμη Ελληνικά να ενημερωθούν για δεδομένα - κυρίως της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, τα οποία συστηματικά αποκρύπτονται, "άγνωστο" το γιατί, από τους παράγοντες που απαρτίζουν το σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος.
     Στις παρυφές αυτού του ελληνοκεντρικού αγώνος βρίσκονται από το 1985, ως ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ – Ιωάννου Χρ. Γιαννάκενα». Θα ήταν παράλειψη δε αν δεν αναφέραμε το αμείωτο και συγκινητικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι συμπατριώτες μας, κάτοικοι του εξωτερικού, οι οποίοι απετέλεσαν και το βασικό κίνητρο για να πραγματοποιήσουμε αυτό το μεγάλο βήμα προς τον απέραντο και «άγνωστο» μέχρι τώρα σ' εμάς κόσμο του διαδικτύου.
     Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτό το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για να μπορεί ο καθένας από τους φίλους μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εύκολα να ενημερώνεται και αν θέλει να προμηθεύεται τα βιβλία της αρεσκείας του.
     Το βιβλιοπωλείο μας, εκτός από τα βιβλία των εκδόσεων μας, θα πωλεί βιβλία ΟΛΩΝ των άλλων εκδοτικών οίκων, παλαιά και συλλεκτικά βιβλία καθώς και ψηφιακά βιβλία. Εσείς πείτε μας τι ψάχνεται και εμείς θα παλέψουμε να το βρούμε.
     Ελπίζουμε στην καλή και δημιουργική συνεργασία με όλους τους φίλους του βιβλίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας
 


 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
1 x ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ...
1 x ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
1 x AΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΟΣ Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959
68,90€ 
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates