Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
katsifas
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ » ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Περιγραφή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ [978-960-522-330-4]
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ [978-960-522-330-4]

 

Δελτίο Τύπου για την κυκλοφορία του βιβλίου της Άννας Δοντά «Συναντήσεις» από τις Εκδόσεις «Πελασγός»

 

Στη διάρκεια της πολυετούς θητείας της ως δημοσιογράφος η Άννα Δοντά εργάστηκε στο ραδιόφωνο (ΕΡΑ-2) και στην τηλεόραση (ΕΤ-1) ενώ επίσης συνεργάστηκε με περιοδικά, προσφέροντας αναρίθμητες εκπομπές, ομιλίες, συνεντεύξεις και άρθρα  επάνω σε θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, υγείας, διατροφής, περιβάλλοντος, παιδείας και εκπαίδευσης.

Αυτή είναι η τρίτη παρουσία της στα γράμματα, μετά τις δύο ποιητικές της συλλογές. Η ίδια έκρινε ότι αυτή τη στιγμή, στις τόσο κρίσιμες, τραγικές ώρες που περνά η χώρα μας, έπρεπε να δώσει το παρόν θυμίζοντας στους παλιούς αλλά κυρίως στους νέους μας πνευματικά μεγέθη στα οποία πρέπει να προσβλέψουμε για να αντλήσουμε δύναμη και να πράξουμε και εμείς το «δέον» αν θέλουμε «η ζωή να μάς αξίζει» καθώς έλεγε ο Γιάννης Ρίτσος.

Στις «Συναντήσεις» καταγράφονται άγνωστες, μικρές ή μεγάλες στιγμές ανθρώπων που βρέθηκαν ή βρίσκονται ακόμη κάτω από το φως της δημοσιότητας για την έντονη πνευματική παρουσία τους στη ζωή, τη δική τους και της πατρίδας. Πρόκειται για αφανείς όψεις όπως η ενασχόληση του Γιάννη Γλέζου με την Ελληνική γλώσσα, άγνωστες απόψεις όπως οι προφητικές σκέψεις του Γιάννη Τσαρούχη για την σημερινή περιπέτεια της Ελλάδας, λιγότερο συζητημένες πτυχές του δημοσίου βίου όπως το πώς αντιμετώπιζε ο πνευματικός κόσμος της Ελλάδας την Γερμανική Κατοχή, ένα δίδαγμα ζωής από την Δόμνα Σαμίου, το πώς μπορεί σήμερα, στην εποχή της υψηλής τεχνογνωσίας, της πληροφορικής και της τεχνολογίας να μάς φανεί χρήσιμος ο Πλάτων κλπ.

 

Τιμή: 12,72€  10,60€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates