Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΕΡΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ » ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ

Περιγραφή

ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ [978-960-522-358-8]
ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ [978-960-522-358-8]

 

Είναι το υπέρλαμπρον θάμβος από τις πράξεις ηρώων. Είναι η κλαγγή των όπλων που χειρίζονται με τιμή, Ελληνοκύπριοι και Ελλαδίτες, που υπερασπίζονται την γη των προγόνων. Είναι η υπερηφάνεια που συνάδει με τέτοια γεγονότα, των οποίων ακόμη και η  αρνητική τους έκβαση προσφέρει στους μαχητές της Κύπρου τον θαυμασμό του ελληνισμού έστω και μέσα από τη σημερινή γενική αδιαφορία και την αποστασιοποίηση των πολλών από τους αποκλειστικά εθνικούς προσανατολισμούς .

Έτσι επιφανειακά και αστόχαστα οι σημερινοί Έλληνες πειθόμενοι στους διαθέτοντες τα της επιστημονικής πειθούς μέσα -αυτά της μαζικής ενημέρωσης- έχουν αιχμαλωτισθεί από το άριστα λειτουργούμενο σύστημα εξουσίας. Έχουν αιχμαλωτισθεί ηθικά, ως προς τα πιστεύω τους. Έχουν αιχμαλωτισθεί πνευματικά, ως προς την αλήθεια. Έχουν αιχμαλωτισθεί υλικά μέσω των δανειολήψεων και των χρηματοπιστωτικών διαποτίσεων και απαξιώσεων.

Οραματιζόμεθα την ανωτερότητα, που θα θεμελιώσει η φυλή μας, όταν αυτή επανέλθει στο έθος της εξύμνησης -μέσω των ταγών της- των πράξεων εκείνων των ηρώων, των οποίων το ανάστημα υπερβαίνει εκείνο των ενεργούντων σύμφωνα με τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας.

Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τιμή: 12,72€  10,60€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates