Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
ε
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" » Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ

Περιγραφή

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ [978-960-522-319-9]
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ της 3ης Διεθνούς και του ΚΚΕ [978-960-522-319-9]

Σκοπός του έργου αυτού, είναι να ανασύρει τις ιστορικές πηγές του διεθνισμού του ΚΚΕ και τις ολέθριες συνέπειές του για όλα τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την Μακεδονία μας και την Θράκη.

Επρόκειτο για μια αδιανόητη πολιτική και εθνική συμπεριφορά ενός κόμματος, η ηγεσία του οποίου υποτάχτηκε πλήρως στις εντολές και τις επιθυμίες της Γʼ Διεθνούς δηλαδή του καθοδηγητικού κομμουνιστικού κέντρου το οποίο τελικά, λειτούργησε ως όργανο επιβολής του Σοβιετικού ηγέτη Ι. Στάλιν, ο οποίος την χρησιμοποίησε ως εφαλτήριο και ιμάντα της δικής του πολιτικής, για περίπου ένα τέταρτο του αιώνα. Ο Ι. Στάλιν την δημιούργησε το 1919 και ο ίδιος την διέλυσε το 1943.

Τόσο η Γʼ Κομμουνιστική Διεθνής (Κομιντέρν, που αποτελεί σύνθεση των αρχικών λέξεων Κομμουνίστκυ Ιντερνασιονάλ) όσο και η κατά την εποχή εκείνη λειτουργούσα Βαλκανικά Σοσιαλιστική Ομοσπονδία (ΒΣΟ) και η μετεξέλιξή της σε Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία (ΒΚΟ) είχαν ως βασική τους αποστολή την αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης και την δημιουργία της «Μακεδονίας του Αιγαίου» ή του «Μακεδονικού έθνους». Αυτό το «προαιώνιο όνειρο» των Σλάβων, όπως το διακήρυξαν πολλές φορές οι ίδιοι και σε κάθε ευκαιρία, υποβοηθήθηκε αφάνταστα από τον αρχηγό του ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδη, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του το 1931 ως απεσταλμένος του Στάλιν, στον οποίο ουσιαστικά και έδινε λόγο, αφού οικοδόμησε το Κ.Κ.Ε. απόλυτα προσωπολατρικό και γονατιστό σε όλες του τις αποφάσεις.

Πιο πέρα, η ανάδειξη αυτής της θλιβερής ιστορίας είναι χρήσιμη ως ιστορικό δίδαγμα, για τους σημερινούς ταγούς του Ελληνισμού, αλλά και του «κυρίαρχου» λαού για τους εθνικούς κινδύνους που υποκρύπτει η ανιστόρητη εμμονή των Σκοπιανών να ονομάζονται «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ από τις Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ, η ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ» του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Οι εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ πραγματοποίησαν, στο Αμφιθέατρο ‘ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ’ (Καλλιρόης 48), την Τετάρτη 27η Φεβρουαρίου 2013, στις 6.30 μ.μ., την παρουσίαση της νέας (εμπλουτισμένης) έκδοσης του βιβλίου:

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ»

Με ομιλητές τους :

- ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων (ΕΕΕΘ)

- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Πρόεδρο (ΕΕΕΘ)
            και συντονιστή, τον ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ, εκδότη, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, είπε αναφορικά με το βιβλίο, ότι αποτελεί μια εξαιρετική απόδειξη, για το πώς διεθνιστικές ιδεοληψίες διαχρονικά σε εθνικά θέματα καταλήγουν να αποτελούν προδοσία, η οποία έχει επιφέρει την άλωση της εθνικής κοινωνίας με αποτέλεσμα για την Ελλάδα, την σημερινή γενικευμένη κρίση αξιών, ηθικών και οικονομικών.

 Στην συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, οποίος είπε ότι, σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας κρίνει με ένα αυστηρό τρόπο το κόμμα το οποίο υπηρέτησε πολλά χρόνια. Ο Σπ. Δημητρίου, ο οποίος, σημειωτέον, είναι Κυπριακής καταγωγής, παραλλήλισε το Κυπριακό με το Μακεδονικό, επειδή και τα δύο ξεκίνησαν το τελευταίο τέταρτο του 19ου αι. και έχουν μείνει ανοικτές πληγές μέχρι σήμερα. Στόχος όλων των ‘καλών’ βορείων γειτόνων μας, πρώην δορυφόρων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν ‘η έξοδος στις θερμές θάλασσες’, δηλαδή στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, αποσπώντας βέβαια από τον Ελληνικό κορμό την Μακεδονία ΜΑΣ και την Θράκη ΜΑΣ . Και ενώ όλοι οι προαναφερθέντες κομμουνιστές (που υποτίθεται ότι λόγω ιδεολογίας αντιτίθενται στις έννοια ‘έθνος’), συμφωνούν για αυτήν την ‘έξοδο’, παράλληλα φροντίζουν και για τα συμφέροντα της ΔΙΚΗΣ τους πατρίδας, πάντα σε βάρος των Ελληνικών εδαφών. Και το ΚΚΕ τι κάνει??? Τελικά υποκύπτει στις πιέσεις της Κομμουνιστικής Διεθνούς !!!

Επόμενος ομιλητής ήταν ο συγγραφέας, Π. ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΟΥ, που κατέθεσε την πλήρη απελπισία που βρίσκεται, εξ αιτίας της σημερινής κατάστασης, που προέρχεται και από τις διεφθαρμένες εξουσίες, αλλά και από αυτόν τον (φαύλο όπως τον χαρακτήρισε) λαό, που τις ψηφίζει.

Αναφερόμενος στο βιβλίο, είπε ότι ο βασικός σκοπός της 3ης Διεθνούς ήταν η απόσπαση της Μακεδονίας και Θράκης από τον Ελληνικό κορμό και η δημιουργία του ‘Κράτους του Αιγαίου’, πράγμα με το οποίο ‘συμφώνησε’ και η 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ στις 31-1-1949 υπό τον Νίκο Ζαχαριάδη. Και ο ΠΠ συνέχισε με τον χρονικό της μειοδοσίας για την Μακεδονία από το 1990 έως το 2005 των σημερινών Ελλήνων πολιτικών, όπου είναι τα πάντα γραμμένα, με στοιχεία και ονόματα.

Ο γνωστός συγγραφέας - λαογράφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ, μέλος επίσης της ΕΕΕΘ, μίλησε εκτάκτως για τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ επεκτατισμό των ‘καλών μας γειτόνων’ εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και για κάποιους ημεδαπούς υποστηρικτές τους. Στις 21/2 είχαμε την 100η επέτειο της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, την οποίαν όμως οι καθηγητάδες του εκεί (γνωστού και μη εξαιρετέου) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ονόμασαν ΠΤΩΣΗ. Και βέβαια τέτοιες και άλλες παρόμοιες ‘γνώσεις’ περνούν αυτοί οι κύριοι στην νέα γενιά. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι οι Αλβανοί στις 12.00 τα μεσάνυχτα κλείνουν τα σύνορα!!!

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό, απορίες και ανταλλαγή απόψεων. Την επίλογο της εκδήλωσης έκανε ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, λέγοντας ότι δεν φταίει το οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα, αν ο Ελληνικός λαός δεν ομονοεί, στα εθνικά θέματα τουλάχιστον, και είναι μόνιμα εξαρτημένος από τους ξένους, ενώ ακριβώς το αντίθετο πράττει ο Τούρκος.

Και την εκδήλωση έκλεισε ο εκδότης Ιωάννης Γιαννάκενας, με μηνύματα πίστης, ελπίδας και αγωνιστικότητας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία του Ελληνισμού.

                                                                                                                                 ΘΩΜΑ’Ι΄Σ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Τιμή: 21,20€  15,90€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates