Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΙΣΤΟΡΙΑ » ΒΥΖΑΝΤΙΟ » Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ Τ

Περιγραφή

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ Τ [9789605226305]
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ Τ
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ Τ [9789605226305]

 Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο ΙΑ’ Παλαιολόγο, έχοντας αναδείξει σχεδόν κάθε πλευρά της ζωής του όσο και της περιόδου που σήμανε το τέλος της χιλιετούς Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. Κατόπιν έρευνας και μελέτης διαπίστωσα όμως ότι δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται λεπτομερώς στις γυναίκες της ζωής του και στον τρόπο που επηρέασαν τις αποφάσεις και την συνολική πορεία του.

Ως εκ τούτου θα αναφερθούν ιστορικές στιγμές που δεν είναι ευρύτερα γνωστές, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε καλύτερα την ψυχοσύνθεσή του, τον τρόπο συμπεριφοράς του στις διαπροσωπικές του σχέσεις, τα αισθήματά του και τις ηθικές αξίες που τον διέκριναν, σε συνδυασμό πάντα με τα ηγετικά του χαρίσματα και τις στρατιωτικές και διπλωματικές επιτυχίες του. Οι αναγνώστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν γνώση σημαντικών αποκαλύψεων που αφορούν τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και τον διάδοχό του!

Επιπλέον θα γίνει ειδική αναφορά σε κάποια πρόσωπα που θεωρώ ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα τελευταία χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, επηρεάζοντας με το πνεύμα και τις πράξεις τους το παρόν και το μέλλον αυτής. Γιατί μπορεί από το 1453 και έπειτα να μην υπήρχε πλέον η Αυτοκρατορία σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια αλλά ο Ελληνισμός δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται. 

Συγγραφέας: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Τιμή: 12,72€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates