Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
ΕΝΟΧΟΙ
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΗΣΟΣ » ΠΟΙΗΣΗ » ΖΩΗΣ - ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΙΑΣΙΣ

Περιγραφή

ΖΩΗΣ - ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΙΑΣΙΣ [9789607056856]
ΖΩΗΣ - ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΙΑΣΙΣ
ΖΩΗΣ - ΠΑΙΓΝΙΟΥ ΙΑΣΙΣ [9789607056856]

 

Παρουσίαση

 Λυρικά ποιήματα διαποτισμένα με τα χαρακτηριστικά του Αγγλικού κι Αγγλόφωνου Ρομαντισμού των Φιλελλήνων εκπροσώπων του και του Γαλλικού Ρομαντισμού και Συμβολισμού με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τεχνοτροπίας, του ύφους και των συναισθημάτων που απορρέονται από τα δύο αυτά κυρίαρχα ρεύματα της ποίησης του 19ου αιώνα και των εκπροσώπων της. Όπως έλαβαν τις επιρροές και οι ποιητές μας της λεγόμενης γενιάς των ετών 1920 - οι ποιητές του Μεσοπολέμου, έτσι κι ο γράφων εμπνεύστηκε από εκείνους τους τεχνίτες του κάλλους και από τους Έλληνες εκπροσώπους των συγκεκριμένων κινημάτων στη λογοτεχνία. Επιπροσθέτως, μπορούν να εντοπιστούν και στοιχεία απ’ άλλα ρεύματα του ποιητικού λόγου. 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικόλας Μυλωνόπουλος του Βασιλείου γεννήθηκε στην Πάτρα στις 3 Ιουλίου τα έτη 1995 και έχει καταγωγή από την Ήλιδα. Στην ηλικία των τεσσάρων ετών ξεκίνησε, να χορεύει ζεϊμπέκικο, χωρίς ν’ ακούει μουσική.

Από επτά χρονών μέχρι δεκατεσσάρων διάβαζε και μελετούσε την ιστορία της τέχνης, Ζωγραφική και κλασική Λογοτεχνία, έχοντας ροπή και προς την Φιλοσοφία. Επιπροσθέτως, αγαπούσε την Γεωγραφία και την Ελληνική Μυθολογία.

Ταυτοχρόνως γυμναζόταν ως αθλητής-ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε ακαδημίες τοπικών ομάδων και στην προεθνική ομάδα του νομού Αχαΐας.  Από δεκατεσσάρων ετών αγωνίστηκε για δύο έτη στην αντρική ομάδα σωματείου της Α’ τοπικής κατηγορίας, όντας σταθερά στην προεθνική του νομού του. Στα δεκαέξι του πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, αγωνιζόμενος για δύο έτη στην Β’ ομάδα του συλλόγου, στην Α’ εθνική κατηγορία. Πέρασε και από την Γ’ εθνική κατηγορία και από την Β’ εθνική κατηγορία, μέχρι να τα παρατήσει, για να φύγει για την Αγγλία, όπου σπούδασε ένα διάστημα ψυχολογία, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, στο πανεπιστήμιο του Bolton, στο ευρύτερο Manchester. Σ’ αυτό το διάστημα άρχισε, να επιστρέφει στην παιδική του αγάπη για τη λογοτεχνία και την φιλοσοφία, μελετώντας επίσης διασωθέντα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Πέραν από την ποίηση και τις μεταφράσεις ποιημάτων, ασχολείται με το δοκίμιο, την πρόζα, την ιστορία της Ελλάδας, την πολιτική και την ηθοποιία. Οι δημοσιευμένες ποιητικές του συλλογές : «Μαύρη Τουλίπα» και «Ζωής-Παιγνίου Ίασις» εγράφησαν την διετία 2019-2020. Όλα τα γραπτά του είναι χειρόγραφα.

 

 

ΣΕΛΙΔΕΣ:          124

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17Χ24

Συγγραφέας: ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Β.

Τιμή: 10,60€ 

Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates