Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΕΡΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ » ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - για την κοινωνική και πολιτική διαφθορά

Περιγραφή

ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - για την κοινωνική και πολιτική διαφθορά [978-960-522-317-5]
ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - για την κοινωνική και πολιτική διαφθορά [978-960-522-317-5]

 

Ο ανά χείρας τόμος περιλαμβάνει τα κείμενα τα οποία δημοσιεύθη­καν στο μηνιαίο περιοδικό «ΗΛΙΑΙΑ» το οποίο ήταν συνέχεια του εβδομα­διαίου περιοδικού «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» με εκδότη τον δημοσιογράφο Κώστα Κύρκο και στα οποία συνεργάστηκα χωρίς αμοιβή, για μια δεκαπενταετία.

Καρπός της συνεργασίας μου εκείνης ήταν η έκδοση του δίτομου έρ­γου μου «Πολιτική και Κοινωνική Πολιτική στην Ελλάδα του Λαϊκισμού» το οποίο εκδόθηκε από το ίδιο περιοδικό, με δική μου δαπάνη, το 2003 και το 2004.

Ο ανά χείρας τόμος περιλαμβάνει τα κείμενά μου τα οποία δημοσιεύθηκαν, όπως ήδη σημειώθηκε, στην «ΗΛΙΑΙΑ», χωρίς επίσης αμοιβή και καλύπτουν το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2005 έως και τον Οκτώβριο του 2010.

Όπως όλα τα κείμενά μου, από την μεταπολίτευση και δώθε, ασκούν κριτική στις εναλλασσόμενες εξουσίες και στα κακώς κείμενα του κοινωνικού και δημόσιου βίου των Ελλήνων, έτσι και τα κείμενα ετούτα ανήκουν στην ίδια σφαίρα της κριτικής.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τους έδωσα τον τίτλο «Κριτικά Κείμενα».  Με άλλα λόγια τα κείμενα ετούτα κάνουν αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι αμειβόμενοι δημοσιογράφοι: Να κάνουν κριτική ουσίας, τίμιας και αντικειμενικής στην εξουσία και την κοινωνία και γι’ αυ­τόν ακριβώς τον λόγο η Ελλάδα κατρακυλά στη χρεοκοπία και τους πολιτικούς βόθρους ζώντας στην ανέχεια και κολυμπόντας «στα σκατά»!

Καταλήγοντας θέλω να ευχαριστήσω τον καλό φίλο Νίκο Στεργίου, ο οποίος είχε την καλοσύνη να «χτυπήσει» αυτά τα κείμενα σε ψηφιακά μέσα, ώστε να μειωθεί το κόστος της έκδοσης.

Συνεπώς αν τα κείμενα αυτά δουν το φως της δημοσιότητας, αυτό θα οφείλεται στην ανιδιοτελή προσφορά του, όπως ο ίδιος έκανε και με τον ανέκδοτο Γ’ τόμο της συλλογής κειμένων μου: «Πολιτική και κοινωνία στην Ελλάδα του Λαϊκισμού».

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Τιμή: 21,20€ 

<< Προηγούμενο  |  
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates