Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συγγραφείς
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Ώρες Λειτουργείας
Κανάλι YouTube
Facebook
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ » Η ΙΩ, Η ΙΣΙΔΑ, Η ΙΑΜΒΗ και ΕΓΩ

Περιγραφή

Η ΙΩ, Η ΙΣΙΔΑ, Η ΙΑΜΒΗ και ΕΓΩ [978-960-7056-35-1]
Η ΙΩ, Η ΙΣΙΔΑ, Η ΙΑΜΒΗ και ΕΓΩ [978-960-7056-35-1]

 

Oνειρικό ταξίδι, Κοσμικής Μουσικής στο λευκό του Χρόνου, οδηγεί τα βήματα, μητέρας και Κόρης στη Μυστηριακή Αίγυπτο. Στον ορίζοντα των γεγονότων, η πολυαγαπημένη Κόρη, Μυσταγωγικά ανακαλύπτει το «Παγκόσμιο ΦΩΣ» του Ελληνικού Πολιτισμού.

Μια συντροφιά άγνωστων ταξιδιωτών στις αγκαλιές του Γηραιού Νείλου, μυούν την Κόρη στην Απόκρυφη «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ». Ένας  ‘Άγγλος ψυχαναλυτής, Λακανιστής, λάτρης του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, ένας Ιάπωνας γιατρός από τη Γενιά των Ελλήνων Ανού, μια Χιλιανή Γλωσσολόγος της Γενιάς των Ελλήνων Αραουκανών, μια Αγγλίδα Ανθρωπολόγος, ένας Τούρκος ξεναγός, αποκαλύπτουν στην Κόρη το «ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ».

Η ΙΩ, η προγιαγιά του Περσέα του Ηρακλή, της θεάς Ίσιδας αλλά και Δικιά μας Προγιαγιά, σε όλη τη διάρκεια του «Εσωτερικού Ταξιδιού», προστατευτικά αγκαλιάζει την καρδιά και το νου της Κόρης, γκρεμίζοντας τις νύχτες, προσεγγίζοντας το άπειρο, σε ένα οδοιπορικό μεγαλοπρέπειας του «ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» του «ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ». Ο Μ. Αλέξανδρος, οι Έλληνες της Αιγύπτου στο χθες και στο σήμερα, ξεπροβάλουν από τις σελίδες του βιβλίου, μαζί με την ΙΩ και την ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ. Ανυπότακτα αναμετρούνται με το Χρόνο, καθιστώντας το Δώρο της «Ελληνικότητας» Παγκόσμια Κοσμοθεωρία.

ΣΕΛ. 358

17 Χ 24 εκατ.

Τιμή: 26,50€  21,20€ 

<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Επιπλέον Εξυπηρέτηση
Banner Δεξί 6
YouTube
Facebook
SSL Certificates